Du er her: Forside | Akershus | Hurdal | Presentasjon
Hurdal kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 2615
Fylke: Akershus
Siste stillingsannonser
Ledige jobber i Hurdal
09.03.10, 21:10
Undervisningsleder
02.12.09, 09:44
Pedagoger
08.11.09, 19:23

Vis alle stillingsannonser i denne kommunen

Presentasjon av Hurdal kommune

VELKOMMEN TIL HURDAL, ØSTLANDETS PERLE! Et sted å satse på, enten som innbygger, næringsaktør eller turist!

Hurdal har vært, og er fortsatt sterkt knyttet til skogen. Den har gittt arbeid til mange, men i dag assosierer vel de fleste skogen med friluftsliv. Hurdal blir ofte omtalt som "Østlandets perle" og er et velbenyttet rekreasjonsområde både vinter og sommer for mange tilreisende fra fjernt og nær. Vi kan friste med alpinsenter, hoppbakker og skiløyper om vinteren, samt flotte bademuligheter og vannaktiviteter om sommeren.

Flott utsikt over Hurdalssjøen

"Finnevandringen" på 1600-tallet, glassverkstida på Hurdal Verk og skogen er viktige deler av vår historie, og noen av severdighetene i bygda er også knyttet til disse.
Unike rekreasjonsmuligheter kombinert med sentral plassering, gjør Hurdal til en flott kommune å feriere eller bosette seg i. Den ligger nært inntil, men samtidig skjermet fra den sterke fortettingen rundt hovedflyplassen på Gardermoen. Dette er kommunens store styrke, og gjør Hurdal til en litt annerledes bygd å bo i.

Hoppanlegg i Hurdal

Ferdig regulerte boligområder står klare, og flere vil det bli i årene som kommer. Økt fokus på næringsområder og næringsetablering, gjør at Hurdal merker en gryende interesse fra nye innbyggere og ny næring.
Vi forventer oss også mye av økt hyttebygging i årene som kommer! Med beliggenhet en times kjøring fra Oslo, og fritids- og friluftslivsmulighetene som bare ligger her og venter, er Hurdal en perfekt hyttekommune.

Hurdal kirke

Vi sees i Hurdal!

(Kilde; Hurdal.kommune.no)

 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet