Du er her: Forside | Buskerud | Flå | Presentasjon
Flå kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 995
Fylke: Buskerud

Presentasjon av Flå kommune

Flå kommune er et godt og trygt sted å bo, ikke minst et flott sted for barn og vokse opp. Flå har en meget gunstig plassering, med kun 2 timers kjøring til Oslo og Drammen. Denne korte avstanden har også gjort fjellområdene våre svært attraktive for hytteturistene.

Flå fra luften
Flå fra luften

Kommunen byr også på mye uberørt natur, med både fjord og fjell i umiddelbar nærhet.
Et aktiv idrettslag, skytterlag, motorklubb mm. med mange ildsjeler, sørger for et stort antall aktiviteter -sommer som vinter.

Høgevarde i Flå kommune
Høgevarde i Flå kommune

Flå kommune er et godt og trygt sted å bo, ikke minst et flott sted, for barn og vokse opp. Flå har en meget gunstig plassering, med kun 2 timers kjøring til Oslo og Drammen. Denne korte avstanden har også gjort fjellområdene våre svært attraktive for hytteturistene. Kommunen byr også på mye uberørt natur, med både fjord og fjell i umiddelbar nærhet. Et aktiv idrettslag, skytterlag, motorklubb mm. med mange ildsjeler, sørger for et stort antall aktiviteter -sommer som vinter.

Stavn, Flå kommune
Stavn, Flå kommune

Med sine om lag 1000 innbyggere, er Flå en liten kommune. Vi kan derfor legge stor vekt på personlig service og nærhet til kommunale tjenester. I samarbeid med lokale lag og foreninger, arbeider vi dessuten aktivt for å skape en innholdsrik fritid for alle. Foruten å tilby trygge oppvekstvilkår, attraktive bomiljø og varierte fritidstilbud til fastboende, er kommunen en aktiv medspiller i utviklingen av fjellheimen. Dagens rundt 1500 fritidsboliger er et antall vi ønsker å øke betydelig de neste årene. Flå er en kommune i vekst. Olav Thon Gruppen bygger i disse dager et moderne kjøpesenter med hotell i Flå sentrum, og legger store investeringer i Vassfaret Bjørnepark. Samtidig er eksisterende industri i ferd med å få et kraftig løft. Det er derfor behov for mange nye innbyggere i Flå. 

Flåværinger har et stort hjerte og ønsker DEG velkommen
 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet