Krødsherad kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 2125
Fylke: Buskerud

Flytte til Krødsherad kommune?

Vurderer du å flytte ut av byen til mer landlige omgivelser? Ønsker du nærhet til naturen og et trygt oppvekstmiljø? Krødsherad kommune, ved foten av Norefjell, ønsker seg flere innbyggere, og har satt i gang et "Bolyst"-prosjekt for å få nettopp deg til å flytte dit!

[ Besøk gjerne Krødsherad kommunes egne Bolyst-sider her ]

Norefjell i ferd med å ta av vinterhatten
Norefjell i ferd med å ta av vinterhatten

Om Krødsherad
Krødsherad ligger vakkert til ved foten av Norefjell midt i Buskerud fylke. Vi har mye å by på av vakker natur, et rikt friluftsliv, allsidig næringsliv, flere frivillige lag og foreninger for store og små, et godt utbygd bredbåndsnett, full barnehagedekning, flotte boområder og tomter, kort vei til Hønefoss, Drammen, Kongsberg og Oslo.  Les gjerne mer om Lag og Foreninger her.

Livlig ved Bøseterheisen på Norefjell
Livlig ved Bøseterheisen på Norefjell

Barnehage/Skole
Vi har tre fine barnehager, to barneskoler og en flott ungdomskole i naturskjønne omgivelser. Kommunen har fokus på barnehageplass til alle som ønsker det samt bra kvalitet og innhold på både barnehage- og skoletilbud. Alle anlegg er i svært god stand og med tilgang til både svømmehall og idrettsanlegg i nærheten. Du kan lese mer om barnehage og skole på kommunens Oppvekst-sider.

Utsikt fra Norefjell
Utsikt fra Norefjell

Jobbmuligheter
Det er et variert næringsliv i Krødsherad med mange muligheter for jobb. Mange har startet egne bedrifter og våren 2009 blir det etablert et veksthus/ næringshage her.
For mer info se Næringsliv-seksjonen på kommunesidene.
For å se ledige stillinger går du til fanen Stillingsannonser eller trykke her (stillinger fra både offentlig og privat sektor).
Kommunale stillinger lyses forøvrig ut på kommunens egen nettside - trykk her.

Flotte skiløyper mot Høgevarde
Flotte skiløyper mot Høgevarde

Bo bra i Krødsherad
Her finnes mange gode muligheter for å bo og etablere seg med fantastisk utsikt til både fjord og fjell. Vi har flere flotte byggeklare tomter både på Noresund (Bjertnes) og Krøderen (Glesnemoen).
Kontakt
Ønsker du direkte kontakt med Bolyst-koordinatoren i Krødsherad kommune kan du kontakte henne på følgende måte;
# Marianne Bøe
@ : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
T : 40 60 06 41
Bestill mappen "Velkommen som innbygger til Krødsherad kommune"

 

Kilde/kommunens nettside;
www.krodsherad.kommune.no

 

 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet