Berlevåg kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 1045
Fylke: Finnmark

Presentasjon av Berlevåg kommune

Vurderer du å flytte til Finnmark? Velkommen til Berlevåg kommune.

Kjølnes fyr i Horisonten
Kjølnes fyr i Horisonten

Berlevåg er en aktiv fiskerikommune geografisk plassert nordvest på Varangerhalvøya, på grensen til det mektige og ressursrike Barentshavet.
Beliggende på 70° nord består kommunens areal hovedsakelig av en arktisk og uberørt natur. Området er spennende geologisk og botanisk. Det er svært gode fiskemuligheter, både på sjøen og i fjellet - hvor du finner et betydelig antall fiskevann med mulighet for storfangst. I Kongsfjorden med kongsfjordvassdraget, har Berlevåg én av de flotteste lakseelver i Norge, som fra juni 2007 er regulert til vernet vassdrag

Berlevåg fra lufta
Berlevåg fra lufta

Hva kan vi tilby innflyttere til Berlevåg?
En kystbefolkning som ønsker alle velkommen til kommunen. En godt utbygd helsetjeneste med eget syke- og aldershjem, hjemmetjeneste, god legedekning og psykiatri- og tannhelsetjeneste. Kommunen har full barnehagedekning, barne- og ungdomsskole, skolefritidsordning og kulturskole med gode tilbud til barn og voksne samt videregående skole.
Ishavshallen byr på ulike idrettsaktiviteter, blant annet badminton, fotball og styrketrening. For øvrig er kommunen preget av et meget aktivt lag- og foreningsliv med mange forskjellige aktiviteter, blant annet et sterkt og aktivt kormiljø.

Kilde; Berlevag.kommune.no

 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet