Du er her: Forside | Finnmark | Gamvik | Presentasjon
Gamvik kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 1010
Fylke: Finnmark

Presentasjon av Gamvik kommune

Flytte til Nord-Norge og Gamvik kommune? Les mer om kommunen, se stillingsannonser og gjør deg generelt bedre kjent med kommunen.

Gamvik 1
Gamvik 1

Gamvik kommune kan by på rik og variert natur samt fiskerike elver og vann. Landskapet på Nordkynhalvøya preges av avrundede terrengformasjoner med relativt liten høyde over havet. En rekke grunne og slake dalfører går vesentlig i retning syd-nord med elver som munner ut i fjorden på nordsiden. Fjellene langs fjordene stuper gjerne bratt ned i sjøen.Den spesielle og i stor grad uberørte natur på Nordkynhalvøya er et eldorado for naturinteresserte, og Sjansene er gode for å kunne oppleve villmarken uten noen andre forstyrrelser enn fra din turpartner.

Mehamn, Gamvik
Mehamn, Gamvik

Gamvik kommune befinner seg på den barske og stormfulle kystlinjen av Finnmark.
Kommunen er Europas nordligste fastlandskommune og det nordligste punktet heter Kinnarodden som har en beliggenhet på 71 grader, 8 minutter og 1 sekund Nord.
Kommunesentret er Mehamn. Videre har vi stedene Gamvik, Skjånes og fjorddistriktet hvor vi finner ekte fiskevær og natur som i stor grad er uberørt av den moderne turismen.

Les mer om kommunen; www.gamvik.kommune.no
Kart over Gamvik her
Stillingsannonser fra Gamvik her

 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet