Du er her: Forside | Hedmark | Åmot | Presentasjon
Åmot kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 4295
Fylke: Hedmark
Siste stillingsannonser
Ledig jobb - stilling i Åmot
09.03.10, 21:18
Mekaniker
04.11.09, 09:42
Lærer
03.11.09, 13:54

Vis alle stillingsannonser i denne kommunen

Presentasjon av Åmot kommune

Sør-Østerdal byr på store valgmuligheter om du velger å bosette deg her. Om du vil bo i tettbygde strøk, eller mer landlig. Sentrumsnært eller langt til skogs. Vil du flytte rett inn i noe ferdig, eller har du ønske om å bygge selv. Valget er ditt. Vi kan tilby alt! Og tomtene her er romslige og rimelige.
[ SE VIDEO FRA KOMMUNEN ]


oppdagsrsterdalbanner velkommenhjemsterdalen

Din nærmeste nabo vil, uansett om du bor sentrumsnært eller ikke, være den befriende naturen. Her kan du ha det godt, med trygghet om at barna dine vokser opp i trygge omgivelser. Her er nærhet til skole, barnehage, jobb, fritidsaktiviteter eller handel. Og kø er et begrep som ikke eksisterer.
I Sør-Østerdal kan du være sikker på varm sommer med sol og badeliv. Og at klare vinterdager gir mulighet for å ferdes i en natur med kjølig hvit snø. Sparkstøtting og folk med ski i gatene er ikke et uvanlig syn her hos oss.

Gråfjellet Åmot kommune

Sør-Østerdal er et godt sted å vokse opp. Trygge, gode barnehager og skoler med naturen som nærmeste læringsarena. Her går barnehagene på topptur og skolene har klasserom i naturen. Innenfor vår region har barna et totalt grunnskoletilbud. Å trives er viktigste faktor for læring. Her trives barna.
Uansett fritidsinteresse finnes tilbudet her. Det spenner seg fra fotball til Taekwando, alpint til turn. Kulturskolen gir bredde i muligheten til å uttrykke seg i dans og musikk, tegning og teater. Vi er færre innbyggere som deler på godene, men godene er i mangfold.

sorknes golf

I et mindre samfunn blir oppvekstmiljøet litt mer synlig. Skolene har fokus på at det skal være elevenes valg og har tatt et viktig standpunkt mot mobbing. Når alt blir mer synlig er det også lettere å få bukt med de problemene en kan møte i oppveksten, som rus og kriminalitet. Vi gir barn og unge som vokser opp hos oss trygghet. Da står de godt rustet til å møte de utfordringene livet byr på.

boligtomter

Et mangfold av fritidstilbud, kombinert med en trygg hverdag gir alle muligheter for å være lykkelig som liten.

Kilde; boiosterdalen.no
 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet