Du er her: Forside | Om HitTilOss.no

Om HitTilOss.no

HitTilOss.no 


HitTilOss.no er startstedet på internett for mennesker og familier som hver dag søker etter informasjon om det å flytte til ny kommune eller nytt bosted.
Hver dag gjøres det en rekke søk relatert til det å flytte ut av byen, flytte på landet, flytte på småbruk, flytte til et sted med et tryggere og bedre oppvekstmiljø etc.
HitTilOss.no er startstedet for mennesker og familier som søker denne typen informasjon.

HitTilOss.no skal verken erstatte eller konkurrere med kommunenes egne internettsider. Vi skal snarere henvise videre, skape synergier og gi større synlighet for alle de kommuner som ønsker å bli funnet av flere potensielle tilflyttere.
Våre besøkende får dessuten et komprimert og godt informasjonbilde av kommunen man vurderer eller planlegger å flytte til.  De fleste har behov for grunnleggende informasjon når de flytter til en ny kommune.  Når kommunens egen nettside ofte er svært omfattende kan det være greit å bruke oss som en alternativ side - med informasjon øremerket nye innflyttere.

Møter/samarbeid med kommunene
Vi har møter med nye kommuner hver uke. De fleste kommuner som har fokus på tilflytting har også et ønske om å bli funnet når en potensiell tilflytterfamilie søker informasjon relatert til det å flytte.  Vi ønsker at kommuner med fokus på tilflytting lettere skal komme i direkte kontakt med nye og potensielle tilflyttere.
Se gjerne hvordan vi markedsfører oss og fanger opp ulike typer internettsøk her;
HitTilOss.no markedsfører seg.
Se også hva ulike aviser/medier skriver om oss;
Presseomtale om HitTilOss.no

Flyttetips og tilbud
Vi ønsker å tilby våre besøkende gode tilbud når de er i flyttefasen.  Dette kan være alt fra tilbud på aviser, strøm, flyttebyråer o.l.
Vi har dessuten en rekke besøkende som kun sonderer/drømmer om å flytte.  På den måten oppnår våre samarbeidspartnere å nå ut med tilbud også til de som ikke nødvendivis står midt opp i flyttelasset, men som helt enkelt bare ønsker å bytte til en rimeligere strømleverandør, et bedre bredbåbdsabonnement e.l.

Avansert søk
På vårt nettsted er Avansert Søk en av de mest brukte finessene.
Avansert søk gir de besøkende en rekke muligheter til å søke seg frem til ønskede fritids- og idrettstilbud, kulturtilbud etc for sitt nye bosted.
Når de deretter utforsker resultatene - kommunene - sørger vi for å skape linker og synergier inn mot kommunens egne nettsider, kommunens egne tilflyttersider eller i noen tilfeller også regionrådets egne tilflytterportaler.

Vi skaper større synlighet for kommunene overfor potensielle tilflyttere.  Samtidig gir vi tilflyttere en større mulighet til å komme i direkte kontakt med kommunene.


 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet