Stjørdal kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 21350
Fylke: Nord-Trøndelag

Presentasjon av Stjørdal kommune

E-post Skriv ut
Stjørdal kommune ønsker alle velkommen til en kommune preget av kvalitet og mangfold. Stjørdal er en kommune under utvikling og vekst. Her er trygge og barnevennlige bomiljøer i grønne omgivelser, nærhet til sjøen og marka samt gode forhold for næringslivet. Kommunen har et rikt organisasjons- og kulturliv og flere idrettslag sørger for aktiviteter både sommer og vinter.
Stjørdal er et godt valg for framtida. Den store bo lysten vi har i Stjørdal må om mulig forbedres ytterligere både for de som bor her fra før og alle de som ønsker å flytte hit.
utsikt stjrdal
Om Stjørdal
Stjørdal kommune ligger i Nord-Trøndelag fylke, 35 km. nord for Trondheim, og er et trafikalt knytepunkt, med internasjonal flyplass midt i byen. Her møtes E6 og E14, her møtes to lands jernbaner og i tillegg kan du komme sjøveien inn Trondheimsfjorden.
Stjørdal er den største byen i Nord-Trøndelag fylke.  På mange måter kan man si at Stjørdal er en ny og moderne by. Samtidig som det er veldig kort avstand fra bylivet til landlige og naturskjønne områder.
kirke stjrdal
Kulturmiljø
Stjørdal kommune har et mangfold innefor kulturliv, her finnes det mer enn 400 lag og foreninger. De store begivenhetene i kommunen er Midnattsopera på Steinvikholm slott og Blus in Hell.
Det finnes mange kunstgressbaner og fridrettsanlegg i kommunen, og ikke minst ny i 2012 Stjørdalshallen ”Stjørdals nye storstue”.
Kulturhus er under planlegging, og i tillegg finnes en rekke flotte anlegg for vinter- og sommeridrett.
 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet