Du er her: Forside | Oslo | Oslo | Presentasjon
Oslo kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 586800
Fylke: Oslo

Presentasjon av Oslo kommune

Skal du flytte til Oslo? Eller er du ny i Oslo? De fleste vet det meste om hovedstaden, men her vil du etter hvert finne mange nyttige linker.

 

Oslo er Norges hovedstad, og den desidert største byen i landet. Nye mennesker og familier flytter ut og inn av byen hver eneste uke året rundt. 
Som ny i Oslo anbefaler vi noen av disse linkene;

Trafikanten.no

Oslo.no

visitoslo.com

For innbyggerene er oslo en trygg og sunn by og bo i

Oslo har sine røtter fra vikingetiden den strategiske plassen inne i viken var viktig og den er like viktig i dag.

Oslos maritime nettverk er et av Europas viktigste med mange aktører.

I tilleg til de store internasionale foretakene er oslo full av mindre bedrifter. Vært år startes over 10000 foretak av forskjellige karakterer i byen.

Oslo er en kunskaps og forsknings by med et flernasonalt miljø som gjør byen atraktivt for næringslivet. I tilleg til næringsutvikling er forskning og innovasjon viktig. Leder for kreftsforskning holder til i byen.

Utdaningsinstutisjoner som Universitetet i Oslo, Handelshøgskolen BI og Høgskolen i Oslo trekker til seg studenter fra hele verden, og byen er vertskap for mer en 70 000 studenter.

Nobelsfredspris deles hvert år ut i Oslo. I forbindelse med sermonien den 10 desember rettes verdens øyner mot Oslo og internasionale annerkjente personer inntar byen.

Oslo er i kontinuerlig vekst og fornyer seg stadig nye byområder kommer til og det største byutviklingsprosjektet er fjordbyen i Bjørvika. Hvor blantanet Oslos nyeste opera ligger.

 

 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet