Du er her: Forside | Østfold | Halden | Presentasjon
Halden kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 28720
Fylke: Østfold

Presentasjon av Halden kommune

E-post Skriv ut
Skal du flytte til Halden? Noe av det billigste du kan gjøre i Halden er å leve et rikt liv! Under Fredriksten festning ligger byen vakkert til ved Iddefjorden.

 

Fredriksten festning
Fredriksten festning

Det er mange elementer som teller med i jakten på et fullverdig liv. Oppvekstvilkår med trygge nærmiljøer og gode utdanningstilbud. Et variert næringsliv og interessante og grensesprengende kulturaktiviteter. Gode bomuligheter og en spennende lokalpolitikk som kombinerer respekten for gamle verdier med lysten til å finne ut hva som befinner seg bak neste blåne. Halden er en by som hele sitt liv har levd i sentrum av historien.

Storgata i Halden
Storgata i Halden

Selger du huset i Oslo, får du hus, hytte og bil i Halden! Det får være opptil enhver å definere hva
som gir livskvalitet. Og ikke skal noen haldenser prakke byen sin på andre. Men hvis du spør, så er det ikke så ille i Halden. Og når det ikke er ille, da er det egentlig veldig bra etter østfoldsk målestokk.Gør-bra!

Festningsgata i Halden
Festningsgata i Halden

Den glitrende rene Iddefjorden, de koselige husene, småbakkene, hagene med frukt og bær, båthavna midt i byen, koselige leiligheter i sentrum, godt med jobber, flotte skoler med mange muligheter (det er nesten så du studerer mer på hva du skal velge, enn på selve studiet), gangavstand til baker, stormarked, tannlege og barnehage. Klart det går an å leve med køer og lang reisetid og dyre boliger. Men hadde du solgt gjennomsnittsboligen, så kunne du jo kjøpt deg en tilsvarende bolig i Halden og hatt penger til overs. Penger som du kunne brukt på en litt nyere bil. Eller en båt som du kunne spasere ned til uten å bli svett. Og fortsatt hatt penger til overs.

 

Kilde;

www.halden.kommune.no

 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet