Du er her: Forside | Troms | Karlsøy | Presentasjon
Karlsøy kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 2355
Fylke: Troms

Presentasjon av Karlsøy kommune

Tenk om du kunne flytte til og bo i arktis..? Knapt en times kjøring fra Tromsø vil du passere 70 grader nord. Da befinner du deg i Karlsøy kommune, det arktiske kystlandet.

Hansnes i Karlsøy
Hansnes i Karlsøy

Kommunen består av over 600 øyer og holmer, hvorav fem øyer med bosetning.
Kommunesenteret ligger på Hansnes på Ringvassøya. Herfra er det fastlandsforbindelse via Kvalsundtunnelen. Karlsøy kommune grenser til Skjervøy og Lyngen i øst, og Tromsø i sør. I nord og vest grenser kommunen mot havet.

Vannøya Karlsøy
Vannøya Karlsøy

Kommunen har et rikt fugle- og dyreliv med spesielt store havørnkolonier. Øyene har gode forhold for jakt, fiske og friluftsliv. Naturen spenner fra karrig kystlandskap med bratte fjell ytterst i kommunen til skogkledde daler og fiskerike elver og vann lenger inn mot fastlandet. Den storslagne naturen brukes mye, av mange, og aktivitetene spenner fra å fiske "seimølja" fra robåten, til å gå turer i fjære og fjell. Også toppturer er populære, eller å jakte ryper om høsten, fiske ørret i gode fiskevann og ikke minst plukke bær på gode moltemyrer.
Bilde3
Vi inviterer mer enn gjerne folk og familier til å bli en del av vår faste bosetning. Det er godt å bo i Karlsøy kommune, langt borte fra storbyens stress og mas, men allikevel så nært at storbylivet kan oppleves i mindre doser.

Kilde; www.karlsoy.kommune.no

 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet