Du er her: Forside | Troms | Målselv | Presentasjon
Målselv kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 6510
Fylke: Troms

Flytte til Målselv kommune?

E-post Skriv ut
Vurderer eller planlegger du å flytte til Målselv kommune? Målselv med sine naturskjønne omgivelser har et fantastisk bomiljø og aktivitetstilbud for hele familien. Med folkebibliotek, en rekke ulike idretts- og kulturtilbud, egen kulturskole, Polarbadet, alpinanlegg, ungdomsklubber mm. finnes det noe for en hver smak!

Blåtindan i Målselv
Blåtindan i Målselv

Barnehager og skoler
Målselv har til sammen 12 barnehager og etterstreber full barnehagedekning til tross for stor pågang.  For barn og unge i skolealder er undervisningstilbudet svært godt - fra grunnskole til høyskolenivå.
Skolefritidsordningen i Målselv (SFO) gjelder for elever i 1.-4.klasse - både før og etter ordinær skoletid.
Kultur og Fritidstilbud
Målselv har et fantastisk aktivitetstilbud for hele familien. Her finner du Polarbadet (verdens nordligste badeland), Målselv Fjellandsby med flotte alpinløyper, Målselvfossen (Norges Nasjonalfoss) og Dividalen Nasjonalpark. Med andre ord - alltid noe å gjøre, uansett alder.
Målselv er dessuten ei bygd med sterke kulturtradisjoner, spesielt innen folkemusikk og mat. Resultatet ser vi gjennom mange og unike arrangement gjennom året. Noen faste aktiviteter er: Snø og Isfestival i februar, Hyttemesse og fotballcup i juni, SommerMålselv i juli, Kalottspel og Matfestival i august, Målselvstafetten og Singelfestival i september og Martna'n i desember.

Andslimoen barnehage
Andslimoen barnehage

Kulturskolen i Målselv
Kulturskolen i Målselv tar opp både barn og voksne som elever. Kulturskolen i Målselv vil gjennom arbeid med kulturfagene gi elevene 'opplæring og utfoldelse', 'glede og opplevelse', 'kunnskap og utfordringer' slik at de blir bedre rustet til å ta ansvar for eget liv både personlig og i fellesskap med andre.  Undervisningstilbudene spenner fra instrumentopplæring til sang og teater, dans, tegne- og malekurs mm.
Lag og foreninger
Det er et rikt lag-og foreningsliv i kommunen. Dette spenner fra korpstilbud til innebandy, fotball, MC-klubb, skytterlag, kickboxing og mye mer. En komplett oversikt over lag og foreninger i Målselv finner du her.

Målselv kirke
Målselv kirke

Næring og utvikling
Målselv ønsker å være en attraktiv kommune for etablerte og nye virksomheter. I 2007 ble kommunen kåret til årets næringskommune av Troms fylkeskommune. Avisa Nationen kåret samme år kommunen til den mest nyskapende bygda i Norge! Kommunen har tilgjengelige og attraktive næringsareal. Du finner tomter og lokaler sentrumsnært eller i vårt industriområde på Andslimoen. En unik plassering tett inn på E6. Næringshagen i Målselv tilbyr rimelige lokaler til bedrifter i etableringsfasen.

Bildeutsnitt Målselv
Bildeutsnitt Målselv

Mer informasjon
Ønsker du mer informasjon vedrørende kommunen eller mulighetene for å bosette seg i Målselv? 
+ Eiendommer/boliger til salgs/til leie
+ Stillingsannonser Målselv
+ Kontakt kommunen pr Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
+ Kontakt kommunen pr telefon - 77 83 77 00
+ Målselv kommunes nettsider
 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet